Cavitație 80k

Cavitația este o procedură eficientă, care contribuie la eliminarea grăsimii localizate și a celulitei. Aparatul de cavitație funcționează prin ultrasunete de joasă frecvență (80 KH), care produc bule microscopice și desfac membranele adipocitelor, fără a afecta alte structuri adiacente. Astfel, celulele de grăsime sunt sparte și colectate de sistemele circulator și limfatic. În final, majoritatea sunt eliminate prin rinichi, iar restul formează lipoproteine în ficat.

Când apar rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, observându-se diminuarea țesutului adipos, atenuarea celulitei și tonifierea pielii. Însă, planul complet de tratament diferă de la persoană la persoană. În general, pentru rezultate optime se recomandă între 4 și 8 ședințe.

Care sunt contraindicațiile?

Metale în organism în urma intervențiilor chirurgicale, dispositive electronice implantate, stimulator cardiac, femei însărcinate și care alăptează, afecțiuni hepatice și cardiace, cancer, epilepsie, tratament cu anticuagulante, hemofilie, erupții cutanate și boli de piele, tromboflebită

Avantajele remodelarii corporale prin cavitație
 
Primul și cel mai mai apreciat dintre beneficii este legat de faptul că ajuta la îndepartarea tesuturilor adipoase fără durere.
 
Pacientele care adoptă această metodă se bucurăde rezultate rapide, fara a fi nevoite să suporte disconfortul de după, cum se întampla în cazul liposucție.
 
Procedura are rezultate ce se văd imediat dupăfinalizarea tratamentului. Trebuie menționat faptul că prin cavitație sunt îndepartati chiar și nodulii de grăsime formați în timp.
 
Fiind un proces de înfrumusetarelasa pielea neteda, mai placutăla atingere, mai fina, mai catifelată. Efectele acestei intervenții sunt de lungă durata și ajuta la castigarea încrederii și a stimei de sine.
 
Înafara de aspectul estetic, cavitația este ointervenție care îmbunatateste starea de sanatate pentru că favorizează oxigenarea și vascularizarea mai bună și mai eficientăa zonei supuse procedurii.
 
Ajută la reactivarea microcirculației periferice si a drenajului limfatic fapt ce determina incetinirea imbatranirii celulare. Consecința directa a acestui fenomen este de mentinere a elasticitatii si a luminozitatii pielii.