Epilare definitivă-Laser Soprano Titanium

Metoda de epilare definitiva laser este una dintre cele mai populare si moderne alegeri, atat pentru barbati cat si pentru femei, atunci cand este vorba de indepartarea parului facial sau de la nivelul corpului. Este o solutie mai permanenta, spre deosebire de tratamentele la domiciliu sau la salon, cum ar fi metodele de epilare clasica sau prin folosirea lamei de ras. 

Scapa de pana la 60% dintre firele de par, dupa o singura sedinta, din toate zonele fetei si corpului, inclusiv axile, picioare, fata, bikini, piept, spate, abdomen.

 Titanium este cel mai sigur si mai eficient tratament pentru inlaturarea parului. L-am ales pentru ca, spre deosebire de alte lasere cu doar o lungime de unda, Soprano Titanium are un manipul cu trei lungimi de undă.

Alexandrite 755nm: folosita pentru o gama larga de tipuri de piele si fire de par, actioneaza cel mai bine asupra firelor rosii si blonde, dar si a celor subtiri si deschise la culoare. Aceasta se incalzeste pana la 500C.

Laser Dioda 810nm: folosita pentru toate tipurile de piele mai inchise la culoare, cu fire de par groase. Aceasta unda are o adancime de penetrare moderata si poate fi folosita in zone precum obraji, barbie, brate si picioare. Se incalzeste pana la 550C.

YAG 1065nm: folosita pentru firele de par groase si puternic inradacinate, avand o lungime de penetrare mult mai mare. Este lungimea de unda laser care se concentreaza pe fluxul sanguin care alimenteaza foliculul, distrugand celulele stem care fac posibila regenerarea radacinii. 

Aceasta unda se incalzeste pana la 600C si se foloseste, in principal, in zona pubiana si axila.

Asta inseamna ca actioneaza deopotriva asupra firelor mai subtiri si deschise la culoare, asupra firelor brunete si asupra firelor aflate in adancime. Asta il face cu mult mai performant si, de aceea, sunt necesare, in medie, 6-7 sedinte pentru rezultate optime fata de alte aparate unde sunt necesare 10-12 sedinte pentru rezultate similare.

CONTRAINDICATII

  • leziuni suspecte ale pielii; 
  • femei insarcinate; 
  • persoane diagnosticate cu diabet, epilepsie, vitiligo, hemofilie; 
  • utilizatori de pace-maker (by-pass); 
  • persoane aflate sub tratamente anticoagulante sau fotosensibile (se poate face testul Doppler);
  • persoane cu boli de piele (herpes, psoriasis, eczema, acnee).