Radiofrecvența

Aparatul de vacuum cu radiofrecvență este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru eliminarea celulitei de toate gradele. Procedura constă într-un masaj complex prin aspirație, în urma căruia celulele adipoase sunt dislocate și eliminate prin drenaj. Însă, datorită radiofrecvenței încorporate, aparatul de vacuum nu se limitează doar la eliminarea efectului de „coajă de portocală”, ci și la îmbunătățirea aspectului, tonusului și fermității pielii.

Când apar rezultatele?

Numărul ședințelor de tratament diferă de la persoană la persoană, dar, în general, pentru rezultate optime se recomandă între 4 și 8 ședințe.

Care sunt contraindicațiile?

Boala varicoasă, femei însărcinate și care alăptează, afecțiuni hepatice și cardiace, cancer, epilepsie, tratament cu anticuagulante, hemofilie, erupții cutanate și bolie de piele, tromboflebită.

Cum funcționează?

Remodelarea corporala cu vacuum cu radiofrecventă este un tratament revolutionarnon-chirurgical pentru corp, ce utilizează energie pentru a tonifia pielea si elimarea celulitei. Aceasta procedura vizează surplusul adipos, furnizează energie cu ultrasunete concentrată sub suprafața pielii pentru a stimula organismul.

Vacuum-ul cu radiofrecventă funcționează pe baza principiului producerii unei presiuni negative în interiorul unei ventuze sau cupe aplicate pe piele. Se realizează un masaj superficial, dar în același timp profund al țesutului, având două mari efecte: activarea circulației și detoxifierea (masajul drenează fluidele din aceste vase, împreuna cu toxinele, eliminându-le prin excreții și glande sudoripare). Radiofrecventa tripolara, incalzeste din interior grasimea, o topeste astfel ca atunci cand se produce aspiratia de catrevacuum, sa poata fi imprastiata uniform. Nodulii celulitici sunt astfel, dizolvati, remodelarea tesutului observandu-se chiar dupa prima sedinta.

Beneficii:

  • Ofera fermitate si tinerete pielii
  • Elimina celulita
  • Creșterea circulației sângelui
  • Creșterea elastinei și producția de colagen
  • Stimulează celulele pielii
  • Slabire localizata
  • Îmbunătățește și întărește pielea lasată

Este o procedură dureroasă?

Tratamentul vacuum cu radiofrecventă este o procedură ușor dureroasă din cauza ventuzei care aspiră. Durerea este una suportabilă și cu care te obisnuiești pe

parcursul ședinței. În funcție de fiecare persoană, imediat după tratament se pot crea mici echimoze. Unii pacienții resimt o ușoară senzație de încălzire a zonei. După procedură, absolut toți pacienții își reiau activitățile zilnice normale, neexistând contraindicații sau atenționări ca în cazul altor proceduri.