Remodelare Corporală

Cavitație 80k

Cavitația este o procedură eficientă, care contribuie la eliminarea grăsimii localizate și a celulitei. Aparatul de cavitație funcționează prin ultrasunete de joasă frecvență (80 KH), care produc bule microscopice și desfac membranele adipocitelor, fără a afecta alte structuri adiacente. Astfel, celulele de grăsime sunt sparte și colectate de sistemele circulator și limfatic. În final, majoritatea sunt eliminate prin rinichi, iar restul formează lipoproteine în ficat.

Când apar rezultatele?

Rezultatele sunt vizibile după prima ședință, observându-se diminuarea țesutului adipos, atenuarea celulitei și tonifierea pielii. Însă, planul complet de tratament diferă de la persoană la persoană. În general, pentru rezultate optime se recomandă între 4 și 8 ședințe.

Care sunt contraindicațiile?

Metale în organism în urma intervențiilor chirurgicale, dispositive electronice implantate, stimulator cardiac, femei însărcinate și care alăptează, afecțiuni hepatice și cardiace, cancer, epilepsie, tratament cu anticuagulante, hemofilie, erupții cutanate și boli de piele, tromboflebită

Vacuum cu radiofrecvență

Aparatul de vacuum cu radiofrecvență este unul dintre cele mai eficiente remedii pentru eliminarea celulitei de toate gradele. Procedura constă într-un masaj complex prin aspirație, în urma căruia celulele adipoase sunt dislocate și eliminate prin drenaj. Însă, datorită radiofrecvenței încorporate, aparatul de vacuum nu se limitează doar la eliminarea efectului de „coajă de portocală”, ci și la îmbunătățirea aspectului, tonusului și fermității pielii.

Când apar rezultatele?

Numărul ședințelor de tratament diferă de la persoană la persoană, dar, în general, pentru rezultate optime se recomandă între 4 și 8 ședințe.

Care sunt contraindicațiile?

Boala varicoasă, femei însărcinate și care alăptează, afecțiuni hepatice și cardiace, cancer, epilepsie, tratament cu anticuagulante, hemofilie, erupții cutanate și bolie de piele, tromboflebită.

Radiofrecvență

Radiofrecvența este o procedură inovativă, care determină refacerea țesutului prin stimularea producției de colagen nou și elastină. Cele două proteine naturale ale corpului sunt responsabile pentru aspectul tânăr și luminos al pielii.

În ce constă acest tratament?

Terapia constă în folosirea unor unde de radiofrecvență, care produc încălzirea țesutului adipos și a dermului, între 38 și 41 de grade, fără a produce efecte adverse asupra epidermei. La nivel corporal, această încălzire favorizează eliminarea lichidelor și toxinelor, intensificând metabolismul.