Din anul 2015, Maison Charmante este un concept de beauty salon adaptat unui stil de viață modern, orientat spre a oferi tratamente profesionale de înaltă calitate și de a te face să te simți relaxat și binevenit în salonul nostru.

CINE SUNTEM?

Maison Charmante – Suntem complicii frumuseții tale!

Cauți un salon de înfrumusețare pentru servicii de coafor și tratamente de întindere cu keratina braziliană, cosmetică, remodelare corporală, manichiură-pediciura, unghii tehnice, ojă semipermanentă, laminare gene în Sibiu?

Ei bine…tocmai l-ai găsit!

Maison Charmante te așteaptă într-o locație exclusivistă, organizată astfel încât tu sa ai parte de o experiență unică. Locul perfect de vizitat atunci când ai nevoie de o sesiune de răsfăț sau de o schimbare radicală de look, unde stiliștii noștri, terapeuții de frumusețe și tehnicienii noștri au fiecare ani de experiență în domeniile alese și sunt clasificați cu ușurință ca fiind experți în industrie.

Ne mândrim cu o echipă care iubește ceea ce face.

Cu numeroase participări și diplome obținute la concursuri de specialitate din domeniul frumuseții, suntem pregătiți să-ți oferim o experință fabuloasă în salonul nostru și un rezultat pe măsura așteptărilor tale.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI DESPRE NOI

Testimoniale

  • Salonul are servicii foarte bune cu personal profesionist. Îl recomand.
    Alexandru Damacus
  • O experiență frumoasă, manichiuristă destul de amabilă și unghiile arată super bine. Mulțumită de ce mi-a făcut. Mai revin cu mare drag!
    Tania-Rafila Sirbu
  • Salonul este foarte curat, dotat cu ustensile, echipament profesional, și personalul este foarte amabil.
    Adriana Grigorie